• 79aras

    Bröllopsbudget

    Hej
    Då vi är i startgroparna tycker vi att vi hade "lagom lågbudget" (om det går att uttrycka så).det håller tyvärr inte längre..
    Nu e jag väldigt nyfiken på om någon annan vill dela med sig av sin budgetplan. Vad väljer ni att lägga pengarna på?

  • Svar på tråden Bröllopsbudget
  • wedding2006

    Hejsan,

    Här finns också en blivande brud som skulle bli toppenglad för om du skulle vilja dela med dig av er budget även till oss.

    Skickar med en liten mailadress till dig;
    wedding2be@mail.nu

    *kram på er alla i planeringstadiet*

  • Chilianna

    hej igen! nu är alla t.o.m wedding 2006 mailade. Hoppas igen att budgeten kan inspirera och ge tips!!!

  • 79aras

    Tack chiliana

    Jag har lite undringar på din bröllopsresa. Vi funderar också på att åka till Hua Hin ( eller cha am) och Bangkok.
    22.000 inkl. fickpengar låter ju helt fantastiskt. hitta inget liknande på fritidsresors hemsida. När åker ni? ingår allt boende? Pris på resa ? Beräknade fickpengar?
    Hälsningar

  • Chilianna

    79aras!
    Ärligt talat hittar jag heller inget liknande på Fritidsresors hemsida, för då hade vi bokat thailand från början!! För oss var det så att vi, via Ticket, bokade om en 1v all inclusive till Egypten. Vi hörde vad de hade som var minst 2* och billigast till Thailand.
    Vi åker 4 april, blir borta 15 dagar. Vi kommer på 2*+ i Hua Hin på "Tanawit" där ingår frukostbuffé. De första 2 nätterna i Bangkok har vi kostnadsfritt bytt ut mot en vistelse på 4* "Century park", även där ingår frukostbuffé. Vi har betalat för transfer, avbeställningsskydd och mat på flyget. Sen har vi bokat extra benutrymme för 1600kr utöver de 22 000kr eftersom m2b är väldigt lång. Själva resan med alla avgifter, vistelse i Bangkok, transfer, avbokning, flygmat, frukost går på ca 18 400kr, så vi beräknar att ha ca 4000kr med i fickpengar och har då tänkt betala någon utflykt på plats.

    Sabina! Mail på väg!!

  • 79aras

    Chiliana:
    Tack igen.
    Ville bara säga att utflykterna som man bokar via resebolagen ( jag har varit på fem andra destinationer i Thailand) är väldigt dyra. Budgeten kan då bli lite tajt med 4000 i fickpengar. Men sen finns det massor med "lokala" utflykter som är mycket, mycket billigare.
    Tack för hjälpen och lycka till!

Svar på tråden Bröllopsbudget