Inlägg från: Chilianna |Visa alla inlägg
  • Chilianna

    Bröllopsbudget

    Vi har strax under 70 gäster och har betalat 65 000 inkl minsta frimärke- då står bröllopsresan till Thailand för 1/3 av budgeten. Om du vill se hur vi fördelade den kan jag maila en snabbudget!

  • Chilianna

    Kan inte länka den! Men jag mailar den gärna till er alla! (Sitter i Dalarna just nu och har den på hårddisken i Stockholm, så jag fixar det imorgon kväll- snälla puffa fram tråden tills dess så jag inte blir förvirrad och kommer på det om 2 veckor eller så )

  • Chilianna

    Mail påväg! Hoppas listan är till hjälp och att ni alla fick mailet- hojta till annars!!!

  • Chilianna

    hej igen! nu är alla t.o.m wedding 2006 mailade. Hoppas igen att budgeten kan inspirera och ge tips!!!

  • Chilianna

    79aras!
    Ärligt talat hittar jag heller inget liknande på Fritidsresors hemsida, för då hade vi bokat thailand från början!! För oss var det så att vi, via Ticket, bokade om en 1v all inclusive till Egypten. Vi hörde vad de hade som var minst 2* och billigast till Thailand.
    Vi åker 4 april, blir borta 15 dagar. Vi kommer på 2*+ i Hua Hin på "Tanawit" där ingår frukostbuffé. De första 2 nätterna i Bangkok har vi kostnadsfritt bytt ut mot en vistelse på 4* "Century park", även där ingår frukostbuffé. Vi har betalat för transfer, avbeställningsskydd och mat på flyget. Sen har vi bokat extra benutrymme för 1600kr utöver de 22 000kr eftersom m2b är väldigt lång. Själva resan med alla avgifter, vistelse i Bangkok, transfer, avbokning, flygmat, frukost går på ca 18 400kr, så vi beräknar att ha ca 4000kr med i fickpengar och har då tänkt betala någon utflykt på plats.

    Sabina! Mail på väg!!

  • Chilianna

    Åh tack för tipset! Vi har bara spanat in oss på en tur till River Kwai med flottåkning, lunch och elefantritt. Heldag för 380kr. Annars vill vi nog mest ägna oss åt sol och bad...

  • Chilianna

    Lohrinda och Baileys mail på väg!!! MEN NESSAN!!!! Är det essan eller nessan först i din mailadress?!

Svar på tråden Bröllopsbudget