• bröstk­aramel­len
    Äldre 26 Feb 17:32
    110839 visningar
    711 svar
    711
    110839

    Bröstförstoring (4)

    Hej tjejer

    Jag har skickat in lite frågor på en annan tråd, men kollar även här. Någon med erfarenhet av gelehallon ÖVER muskeln? Eller som varit på Art Clinic och opererat sig. Vilken kirurg i sådana fall?

  • bröstk­aramel­len
    Äldre 27 Feb 10:11
    #0

    Pickolina och Mamma till 3:

    Var operererade ni er någonstans?
    Mamma till 3 - du plockade ut dina "första" på Akademikliniken (om jag förstått rätt). Var det där de placerade dem (framför muskeln) första gången?

    Själv så har jag varit på en konsultation i Göteborg där man föreslog Gelehallon framför muskeln (pga att jag hade så pass mycket vävnad framför). Men jag blir bara mer och mer tveksam. Läser om sådana som bytt placering från framför till bakom, dock aldrig tvärtom...

  • bröstk­aramel­len
    Äldre 27 Feb 12:05
    #0

    AnnaS23:

    Jag var på Art Clinic och jag fick ett positivt intryck - absolut! Men eftersom jag inte har speciellt mycket längre till Stockholm så har jag nu tänkt att besöka Akademikliniken där om några veckor. Vill låta magkänslan styra i sista hand och jag känner att jag behöver ha några alternativ att jämföra.

  • bröstk­aramel­len
    Äldre 27 Feb 12:05
    #0

    AnnaS23

  • bröstk­aramel­len
    Äldre 27 Feb 12:06
    #0

    Hoppsan Postade visst inlägget för fort.

    Jag glömde tillägga till AnnaS23 att jag träffade Peter Zachrisson som verkade mycket duktig.

  • bröstk­aramel­len
    Äldre 27 Feb 14:32
    #0

    Vic:
    Skönt att du blev så nöjd. Jag kommer att bestämma mig mellan de båda klinikerna om några veckor. För ni VILL jag! Dyrt blir det och lånet blir högt, men man lever ju bara en gång...

  • bröstk­aramel­len
    Äldre 27 Feb 22:08
    #0

    Mamma till 3:

    Snurrade visst till det lite

    Tack för ditt svar. Jag har fått mig en rejäl tankeställare vad gäller inlägg framför muskeln.

    Kram.

  • bröstk­aramel­len
    Äldre 12 Mar 10:49
    #0

    Hej!

    Famusfairy:
    Jag tycker det är spännande att du snart ska till AK. Själv ska jag på konsultation om en vecka och efter det bestämmer jag tid. Är jättejätte-pirrig och har svårt att bestämma mig. Men jag vet egentligen att det är dags nu. Har funderat i flera år. Jag undrar vad jag blir rekommenderad för storlek på AK.

  • bröstk­aramel­len
    Äldre 23 Mar 17:19
    #0

    Är så himla osäker... Jag är 1.60 lång (kort ) och väger ca 57 kg. Mina bröst är väl en utammad liten B (ibland är den nog mest en A förstås).

    På min konsultation fick jag rekommendationen 335 och jag hade nog kanske funderat kring en 270 sådär. Men det skulle bli helt proportionerligt till min kropp sa man och jag har egentligen ingen anledning av tvivla. Men när jag nu gör "ristestet" så känns det VÄLDIGT stort. Tänker att en del hamnar under muskeln och att det fördelar sig bättre sen men ändå. Gud vad svårt!! Hur tänkte ni???

  • bröstk­aramel­len
    Äldre 23 Mar 18:27
    #0

    linikita:

    Tack för ditt svar. Jag kör på det som är sagt

Svar på tråden Bröstförstoring (4)