• Rat
    Äldre 19 Jan 19:05
    110844 visningar
    711 svar
    711
    110844

    Bröstförstoring (4)

    Pickolina

    Har för mig att du beskrev dina bröst som rätt fina innan du opererade dig? Eller minns jag fel? Tänker att det kanske är lättare att bli nöjd efter operationen om man har utammade, obefintligt små innan.

  • Rat
    Äldre 28 Jan 13:39
    #0

    Ja vart är ni tjejer?
    Jag börjar bli lite nervös inför operationen. Men ser samtidigt fram emot att få det gjort. Hur har ni andra det? problem eller lyckakänslor över nya brösten?

  • Rat
    Äldre 29 Jan 10:51
    #0

    Pickolina

    Ledsen för din skull att du inte känner dig nöjd med dina olika operationer. Tycker i alla fall du är modig som vågar erkänna för dig själv och för oss andra hur det ligger till.

    Kram till dig

  • Rat
    Äldre 1 Feb 06:56
    #0

    Regnbågen

    Ska göra exakt samma hos Charles som dig.
    Reagerade också på det höga priset men tycker han verkar kunna sin sak så jag har efter noga övervägande bestämt mig för att ända operera mig där. Har varit på Akademikliniken på konsultation också men tyckte Victoriakliniken verkade bättre. Fast visst svider det med så mycket pengar!

  • Rat
    Äldre 2 Feb 19:35
    #0

    Regnbågen

    Vad konstigt att det skiljer så mycket. Men gjorde hon ett lyft också eller bara vårtgårdsförminskning och förstoring?
    För mig kostar "kalaset" precis lika mycket som för dig och jag ska göra exakt samma sak. Har du bestämt dig för storlek?
    Fått operationstid eller avvaktar du med att boka? Jag ska opereras i början på April och ser fram emot att få det gjort. Ska låna till operationen. Om det blir bra tycker jag det är värt varje krona. Men man kan ju aldrig vara säker så här innan
    Börjar bli nervöööös

  • Rat
    Äldre 2 Feb 19:49
    #0

    Regnbågen

    Kan tillägga att jag fick förtroende för Charles, inte som person men som som kompetent kirurg inom sitt område. På Akademikliniken sa de att det inte behövdes nåt lyft för min del, bara fylla i mer än vad jag tänkt mig (MYCKET mer!)så skulle det bli så snyggt så ändå enligt dem....Gick hem och tänkte att jag måste skaffa mig stora bröst fast det inte var vad jag ville om det skulle bli bra. Bestämde mig då för att inte göra nån förstoring alls. Tills för ett år sen när jag började fundera igen och begav mig till Victoriakliniken som hade ett helt annat upplägg. Nu fick du en hel historia

  • Rat
    Äldre 2 Feb 21:22
    #0

    Regnbågen

    Oj i mars. Det är ju snart dags för dig. Tiden går himla fort nu tycker jag. Vi håller väl kontakten

  • Rat
    Äldre 3 Feb 17:33
    #0

    Pickolina och Mamma till 3

    Jag tycker så himla synd om er. Förstår hur det måste kännas för er och att ni lägger på er själva massa skuld för detta. GÖR INTE DET!Och här sitter jag och har inte gjort nån operation än och tvekar.
    Undrar, om ni ska vara helt ärliga, skulle ni avråda oss som inte gjort nåt än?

    Kram till er båda

  • Rat
    Äldre 4 Feb 08:11
    #0

    Mamma till tre

    Någon sa till mig en gång att det är de finaste människorna som utsätts för de största prövningarn. Vet inte vad jag tror om det men jag tänker på det ibland. Funderar också på det här med att ta itu med sin insida innan man tar itu med sin utsida. Jag har jobbat med mig själv mycket i mina dar och förstått att klar kan man nog aldrig bli (som jag ser det).
    Resonerar nog i samma banor som många här.
    Man vill göra det bästa av sitt liv och öka livskvaliten lite. Hoppas du kommer fram till hur du vill göra

    Kram

  • Rat
    Äldre 4 Feb 12:03
    #0

    Mamma till 3

    En liten rättning bara; Jag menade inte att
    man ska vara klar med sitt inre innan man opererar sig. Jag skrev att man kanske aldrig blir riktigt klar med sitt inre. Jag menar det kan man inte gå och vänta på heller innan man bestämmer sig. Då kanske det skulle bli bröstförstoring vid 80 års åldern för min del

Svar på tråden Bröstförstoring (4)