• Deligh­ted
    Äldre 15 Jan 15:22
    110810 visningar
    711 svar
    711
    110810

    Bröstförstoring (4)

    Tez82 och 74.an:

    Absolut Tez, det stammer. Allt du sa har jag ocksa fatt for mig! Det har med omkrets pa brostkorg och omkrets pa implantat! Jag ska ta High profile, for jag vill ha en hogre projection pa mina brost! Men, det ar ju induviduellt! Jag velar varje dag i fran att ta lagom, till liiiite mer an lagom. Vet ej :) spannande!!

    74;an: haha, jag vager lite mer an du, men ar ocksa lite langre. Haller pa att forsoka ga ner till min vanliga vikt (ca 52 kg) har lagt pa mig lite under vintern. Och vill ha allt sadant klart infor operationen! :)

    Langtar sa mkt till min operation. Obeskrivbart!

  • Deligh­ted
    Äldre 16 Jan 13:51
    #0

    Hej 74an!

    Hihi, vad roligt att nagon mer har tagit high profile. Undrar just lite om, hur det ser ut. Jag menar. Haha, nar man ser bada implantaten "utanfor" sa ar det ju jatte stor skillnad pa ett som ej ar High, och ett som ar. Men hur upplever du att dina ser ut nu? Ar brosten mer toppiga an vad de skulle vara med ett vanligt!
    Forstar att det ar svart for dig att veta, eftersom du saklart inte kan jamnfora. Men jag har lite svart att forklara vad jag menar ocksa :) Ar nyfiken pa hur det ser ut helt enkelt!

    Vart gjorde du din op?

    Kramar!

  • Deligh­ted
    Äldre 20 Jan 18:22
    #0

    CPH,

    jag beundrar dig for att du kan saga sa; "jag kor med grymt vadderade bh:ar i stallet".. Onskar att det vore sa jag kande med! Om du kan tanka sa, sa gor du nog ratt i att ej gora nagon operation!

    Lycka till iaf! Kram

  • Deligh­ted
    Äldre 21 Jan 13:00
    #0

    74an,

    det var en sak jag glomde fraga dig. Hur kommer det sig att din kirug inte tyckte att dem skulle ga ut pa sidorna?

    Till alla andra ocksa,

    min kirurg sa till mig att vissa absolut inte vill att brosten ska sticka ut pa sidorna, utan att det, sa att saga, bara ska vara en rak linje.. Vad har ni for tankar om detta? Jag hade inte tankt pa det innan, men andra kanske har?

    Tacksam! Kram

  • Deligh­ted
    Äldre 22 Jan 20:07
    #0

    Haha, tack tjejer for era svar!

    EnsysterYster, haha, precis! Om man tar for stora i omkrets sa far dem inte plats, och da pekar dem ju utat vare sig man vill eller inte!

    Men, det ar val ok, om man ser en liten rundnibng i ex bikini (beroende pa modell saklart!).. Aja, tack for ara svar, blev lite konfunderad!

    Ar det nagon mer an jag som har svart att forklara hur man menar?!

  • Deligh­ted
    Äldre 6 Feb 18:26
    #0

    Får svar på detta i morgon bitti antagligen, men om det är någon som vet, så kan jga åpassa på att fråga redan nu här!

    Frågan: Hur lång är väntetiden på operation på Citadell/pkc i malmö?

    Någon som har en susning? Kramar!

  • Deligh­ted
    Äldre 6 Feb 21:40
    #0

    Hej!

    Tack för era svar! Jag måste boka en preliminär optid! Historian lyder som följande: bor i england, kommer hem den 3 april, och för att kunna vara "fixad" innan sommaren, och sommarjobbet, så måste det ske i april, helst redan i början. Är bara så nervös nu över att det inte ska finnas några tider kvar! Det är två manader till april.. Aja, får reda på det i morgon, när jag ringer! :)

    Håll tummarna!

    ps: 6 månader hos Johan, han är verkligen eftertraktad :)

  • Deligh­ted
    Äldre 19 Feb 21:31
    #0

    Jag har nagra knasiga fragor till er som gjort brostop med arren i armhalan:

    1) Hur lange behover man tejpa dem arren? Galler samma som for arr under brosten?

    2) Kan man anvanda deo efter operationen?! Eller hur loser man sadant?

    3)Man kan val inte raka sig under armarna pa ett tag heller va? kanske man borde vaxa sig innan?:)

    Haha, jag vet.. Ska fraga allt detta pa min konsultation, men den ar inte forran i april. Plus att det ar fragor som dessa som haller mig vaken om natterna :)

    Haha...

  • Deligh­ted
    Äldre 22 Feb 21:50
    #0

    Ursh, jag ar eg inte en pesron som haller pa att banta konstant, och oroa mig hela tiden for min vikt och vad jag anter. jag ar typ, naturligt smal, och kan faktiskt ata vad jag vill inprincip. Men over denna vintern sa har jag gatt upp ett par kg.. Och jag trivs inte med dem overhuvudtaget, dem ar inte JAG!

    MEN, till mitt men, i stallet for att stressa ihjal mig over detta, sa kom jag att tanka pa en fordel med att vara lite rundare. Namligen, nar jag gar pa min konsultation sa kanske det ar positivt om jag inte ar helt slimmad.. For, da kanske mr.kirurg ar villig att lagga in lite mer i mig, typ 450cc.. ;) Eftersom det da ar snyggare rill min rundare kropp. (fast saklart, jag tycker det ar annu snyggare till en slimfit kropp) Men jag vill verkligen ga ner kg efter operationen. SA, vad jag undrar ar om nagon har erferenhet av viktnedgang efter en operation (eller innan) och hur det paverkade brostens utseende.?!?

    Det handlar om en viktnedgang pa ca 5 kg (vager mig inte, men uppskattar det till ca 5-7 kg) Sa, skulle verkligen uppskatta all slags feedback pa detta!

    Innan eller efter operationen? ilket blir bast for det SLUTGILITGA resultatet? ca, 8 veckor kvar till operaion, sa det ar gatt om tid! :)

    Kramar!

  • Deligh­ted
    Äldre 24 Feb 22:09
    #0

    Jengirl,

    Nja, alltsa jag atnkte ju inte lurs kirurgen pa det sattet, men tankte att kirurgen kanske skulle vara mer villig att lagga in sa stort som jag vill ha det, om jag ar mer "kurvig". handlar eg bara om ett par k.. och jag ska forsoka ga ner dem innan, verkar vara det smartaste vad jag forstatt, dessutom, sa kanske inte 450 cc passar sa bra tillmin kropp nar den ar smalare. Men det sag bra ut nar jag vara pa min forsta konsultation i hostas (innan viktuppgang) och da var kirurgen tveksam till om han ville lagga in sa mkt, eftersom jag ar ganska smal..

    Anledningen till varfor jag vill lagga in 450cc? or jag tycker det ar snyggt saklart! :) Vill ha high profile..

    Vet ocksa att om man ar smal och tar FOR mkt, sa kan brosten se tunga och hanginga ut, kanske ar det som hant med din van?

Svar på tråden Bröstförstoring (4)