• vioola
    Äldre 14 Jan 14:15
    111096 visningar
    711 svar
    711
    111096

    Bröstförstoring (4)

    Till alla därute.

    Har ni ärren i vecken eller lite upp på brösten? Själv har jag lite nedanför vecket. Lite orolig för att det ska synas i bikini å i vissa behåar. Fast brösten kanske hänger till sig ännu mer. Idag har det gått 7 veckor. Vad tror ni?

    Kramis

  • vioola
    Äldre 28 Jan 17:53
    #0

    Hejsan

    Jag undrar hur länge ni tejpade under brösten? Min kirurg sa att jag kunde sluta nu när jag var nere å "kolla läget" efter 2 månader. Från början sa han att jag kunde sluta efter 3. Hur har ni gjort eller hur gör ni...?

    Jag undrar även ifall de flesta väntar 3 månader med at använda bygelbh, eller börjar nu före. Min nya boobies är nu 9 veckor.

    Kram kram

  • vioola
    Äldre 29 Jan 16:24
    #0

    Hej

    Finns det nån som tycker det kliar då ni är tejpade? Ja provade att gå utan tejp i en vecka å det blev genast mycket bättre. Men nu har den åkt på igen, måste ju va tejpad liksom, har provat både den vita å den bruna kirurgtejpen. Nåt man kan göra?

    Kramis

  • vioola
    Äldre 9 Feb 18:34
    #0

    Hejsan My

    Jag har piercing i naveln, å jag tog ut den strax innan operationen å sätte i den 1 dag senare när jag hade någon ork.

    Kramis

  • vioola
    Äldre 9 Feb 21:14
    #0

    Hejsan yster syster

    Det finns ju massor på lindex å kappahl, svart å vita då utan bygel från 70A-90D. Inte så dyra är de heller. Någon måste du allt hitta. Du kanske kan ha 75C (du hade ju 70D annars) på nån me, lättare att hitta. Jag har ju 75D, men på en bygellös bh har jag 80C å den sitter jättebra, helskumt ;).

    Kramis

  • vioola
    Äldre 14 Feb 15:41
    #0

    Hejsan ellen

    De flesta verkar gå upp två storlekar med 300 cc, så du får antagligen en "vanlig" el "stor" D.

    Själv hade jag 75A-80AA å la in 330cc, har nu stor C/liten D.

    Kramis

  • vioola
    Äldre 14 Feb 16:09
    #0

    Hej igen Ellen å co

    Jo det är självklart att det är individuellt. Men gå in å kolla på plasticsurgery.mylava.net så ökar de flesta (alltså inte alla) ca 2 storlekar med 300cc. Eller gå in och kolla på www.qvinna.info där får du garanterat bäst svar.

    Kramis

  • vioola
    Äldre 17 Feb 22:37
    #0

    Hej glassen

    Gå in å kolla på plasticsurgery.mylava.net. Kanske finns någon som hade väldigt liten byst/nästan platt å nu har bilder efter sin op.

    Kramis

  • vioola
    Äldre 24 Feb 16:48
    #0

    Hallå hallå

    Jag undrar ifall det finns någon som blivit rekommenderad att sluta tejpa efter 3 månader istället för 6? Ärren får ju tillbaks sin fulla styrka efter 3 så att säga. Varför tejpa längre? De breddas väl inte liksom...?

    Jag tror det beror på hur snittet är lagt från början å vad man har för läkkött. Är det nån som vet detta (inga gissningar eller kanske nu tack ;)

    Undrar då min kirurg sa att jag tom kunde sluta tejpa efter 10 veckor för de redan var "fina". Fast det tycker ju inte jag riktigt än då ;). Långt därifrån...

    Kramis

  • vioola
    Äldre 13 Mar 21:01
    #0

    Hejsan

    Jag hade me ca 75A å la in 330cc, har nu liten 75D eller 70E. Jag upplever dem som lite väl stora faktiskt. Ibland önskar jag att jag tagit mindre. Men jag sa att jag vill ha storC/litenD å det fick jag också. Jag tror inte jag visste hur stort tex 75C egentligen är ;), den storleken öänskar jag faktiskt jag hade fått.
    Men men, lite sent att göra åt nu liksom hihi.

    Det finns ju bh för varje tillfälle så att säga och jag tycker själv att "lagom" ser bättre ut. Jag förstår faktiskt inte alla de som blir missnöjda över att de fått "små" bröst när de får kanske 75D. Det ser ju varenda människa att det är bra stort...

    Kanske blev lite väl mycket gnäll haha, å jo smaken är ju som baken.

    Men helheten är ju ändå viktigast, eller...?

    Kramis

Svar på tråden Bröstförstoring (4)