• Jengir­l
    Äldre 14 Jan 14:14
    110814 visningar
    711 svar
    711
    110814

    Bröstförstoring (4)

    Hoho..

    Vad är det för adress nu igen till sidan om plastik operationer??

  • Jengir­l
    Äldre 24 Feb 12:56
    #0

    Delighted

    Ja din kropp reagerar som vanligt med ned eller vikt uppgång fast du har implantat. Går du upp i vikt, gör brösten det, och går du ner i vikt hänger brösten med där också. Det är inte bra att pendla i vikt med implantat, för det påverkar spänsten. Det kan bli hängiga osv. Varför måste du lägga in så mycket? Och dessutom "lura" kirurgen? Jag vet en som är jätte smal och har lagt in mycket, hon ser snarare ut som en tant med jätte bröst med lite häng, inte alls snyggt eller sexigt.

  • Jengir­l
    Äldre 17 Mar 10:14
    #0

    Till mamma till 3, coh alla som var med och pratade om jag hade bakom eller framför.

    Igår var jag på återbesök, dock lite senare än tänkt är ju snart ett år sedan op . Men i alla fall så var jag ju tvungen att fråga hur det var egentligen. Jo, han har alltså lagt överdelen bakom bröstmuskeln, och nedre delen framför, lixom delat på bröstmuskeln på någe vis. Så det blir väl att jag har delvis bakom. men som jag trodde, så har jag alltså inte framför. . Så nu var det av klarat!

  • Jengir­l
    Äldre 18 Mar 08:29
    #0

    EnYsterSyster

    Kapsellbildning kan du få nu eller om fem år. Det kan komma närsomhelst. Jag var öm i mina bröst ett bra tag efter op. 6-7 månader. Så visst blir det bättre, det är en lång process.

  • Jengir­l
    Äldre 23 Mar 11:45
    #0

    Wysteriia

    Kapsellbildnig, ditt bröst kan bli hårt på sidorna tex, se konstigt ut osv.
    Vad har du för inlägg? När jag var på återbesök, så frågade jag just om man kan märka om plantatet går sönder (har gelehallon). Han sa att oftast så märker man tyvärr inte det, men det finns vissa fall där man kan få smärta o dyl.

  • Jengir­l
    Äldre 23 Mar 14:33
    #0

    linkita

    Ja jag gör det , fast ibland kan det vara lite obekvämt. Då får man bulla upp med täcke eller nån kudde som stöd för brösten. Men klart att du får

  • Jengir­l
    Äldre 24 Mar 06:41
    #0

    *sussie*

    Du kan aldrig veta om du får hård kapsellbildnig. Kapsellbildning får alla, frågan är bara om den blir mjuk eller hård. Mjuk ska den naturligtvis vara. Klart att du inte ska gå omkring och oroa dig, utan njut av dina bröst nu. Sannolikheten att du behöver byta ut dina implantat i framtiden är ganska så stor. Även om du har livstids garanti på dina inlägg.

  • Jengir­l
    Äldre 28 Mar 08:09
    #0

    Swing

    Ja det stämmer. Jag är opererad på AK och har MF

  • Jengir­l
    Äldre 29 Mar 10:31
    #0

    vioola

    Hej! Jag har själv stört mig på mitt ärr. Ett år sedan nästan sen jag op:ade mig. Jäg var på återbesök för ett par veckor sedan och då tog jag upp det här.Mitt ärr har varit lite rött runt om snittet å så vidare, han sa att jag skulle ge det tid. Det kan ta upp till ett par år innan det bleknar, sen så blir det faktiskt bara ett litet vitt sträck där . Och det kan man aldrig komma ifrån.

  • Jengir­l
    Äldre 29 Mar 10:35
    #0

    vioola

    Och jag har snittet i bröstvecket!

  • Jengir­l
    Äldre 29 Mar 13:01
    #0

    vioola

    jaha har du nedanför.. då förstår jag att du är missnöjd.. . Kan du inte fixa till det med laser eller nåt senare?

  • Jengir­l
    Äldre 9 Apr 13:37
    #0

    Sandriani

    Ja vad gör du här? Retar upp folk?
    Jag hade både häng, och noll bröst kvar efter ammning, att bara lyfta ett par skinnpåsar kan jag inte tänka vara så snyggt. Du är duktig du som inte tänker lägga in någor silikon, utan bara lyfta brösten om så skulle behövas en vacker dag. Hur kommer det sig att du skulle kunna lyfta dina bröst då?, är inte det också skapat av samhället att man ska se ut på ett visst sätt. Jag har silikon, och på mig syns det inte ett dugg! Du har fel angående att dom flesta skaffar silikon för att brösten ska synas, det finns dom som gör det för att få tillbaka normala bröst efter tex amming, kraftig vikt nedgång osv. O lika så så måste du också vara lika utseende fixerad om du lyfter dina bröst om dom börjar hänga. Och sen undrar jag vad du menar med " men silikon och vissa egenskaper brukar hänga ihop". Jaha och vad skulle det vara då? Hur kan du ens skriva något sådant? Så j*kla Puckat!

  • Jengir­l
    Äldre 13 Apr 19:34
    #0

    Hej Rat!

    Det där med glappet känner jag igen. I början efter min op, när jag kände på nedre delen av bröstet så kändes det konstigt, lixom som att det inte satt fast. Jätte obehagligt att känna på.. Mådde nästan illa när jag var där och tryckte. Förhoppningsvis går det över för dig som för mig. när det har stadgat sig.

  • Jengir­l
    Äldre 13 Apr 19:52
    #0

    Det är ju inte jätte kul att skriva här längre. Får aldrig ett svar, eller tack ens längre . Saknar er som var med från början, helt plötsligt så är man inte med i matchen längre, även fast man var med först! Trist.

  • Jengir­l
    Äldre 13 Apr 20:43
    #0

    EnYsterSyster

    Snällt sagt av dig. Tycker jag har svarat på ett och annat inlägg här för att hjälpa till (inte till dig menat) men som man inte ens får ett suck till svar av. Synd. Tar man sig ändå tid till att skriva några ord till någon, tycker jag man borde få något till svar. Hmm ja vad vet jag, jag kanske överreagerar, är gravid så då kan hormonerna spela en ett spratt då och då.. . Hoppas du mår bra i alla fall. Och att allt är bra med Boobsen!

  • Jengir­l
    Äldre 15 Apr 09:48
    #0

    linslusen

    Tack tack

    Oj vad kul! Längesen man hörde något från dig! Hoppas allt är fin fint

  • Jengir­l
    Äldre 16 Apr 19:29
    #0

    Rat

    Hej! Ja glapp känslan försvann efter ett tag, vet inte hur lång tid exakt, men det var nog när dom ramla ner på sin naturliga plats och typ fäste sig. Tar nog ett tag. Men nu känner jag inte alls det längre. Hoppas din smärta går över snart, jag hade nog ont mer än 2 veckor. Tänk på att det är en lång process med en bröst op. Så du kan nog räkna med några månader till innan du kommer att känna av mjukheten osv. Mitt vänstra bröst var ganska hårt i 6 månader medans högra bröstet läkte mycket snabbare. Så jag trodde att jag skulle få gå med ett hårt och ett mjukt bröst, men efter 6 månader så pang bom mjukna det och blev som det andra. Så ge det tid. .

  • Jengir­l
    Äldre 16 Apr 19:30
    #0

    Glam ? Linslusen?

    Allt är finemang.. Jaså nygift! Då får man gratulera frun

  • Jengir­l
    Äldre 16 Apr 22:47
    #0

    Rat

    Det är nog inte så många som har anatomiska här. Typ vi bara, tror de spelar stor roll eftersom dom växer fast. Ge det tid, ingen fara

Svar på tråden Bröstförstoring (4)