• Ellte
    Äldre 29 Aug 23:15
    10416 visningar
    34 svar
    34
    10416

    Points-systemet!

    soso: På VV lämpligtvis ;)

  • Ellte
    Äldre 1 Sep 10:13
    #0

    tvillingsjäl: Vad kostar kurser annars tror du? Vilken kurs som helst... :?

    Visst, har man rätt motivation klarar man vad som helst själv...men ibland (eller faktiskt i väldigt många fall) hjälper grupppushen och kurser till att öka motivationen. Sedan tycker jag inte att VV är det ultimata men att köra deras program utan att veta vad det handlar om (t.ex få info om vätska, fett mm mm) är faktiskt inte helt smart. :)

  • Ellte
    Äldre 1 Sep 11:48
    #0

    tvillingsjäl: Jag menar andra kurser, vilken som helst... Jag lovar att du inte hittar någon kurs där du lär dig något där du betalar mindre än 100:- per timma...

    Viktklubben betalar du 100:-/månad utan kurs, utan personlig konsulent... och räknar precis lika jäkla mycket fastän kalorier istället för points :?

  • Ellte
    Äldre 1 Sep 11:54
    #0

    Måste bara... Alltså jag bryr mig inte om hur andra går ner i vikt... Viktklubben funkar ju uppenbarligen bra för vissa :) Viktväktarna för andra... För mig funkar kurser hos ITrim...

    Jag ville bara påvisa att det faktiskt inte ÄR dyrt, med tanke på vad man får... Du betalar för deras kunskap och tid...precis som på alla kurser :)

  • Ellte
    Äldre 5 Sep 07:37
    #0

    soso: :D Näe det tror jag inte... Däremot tror jag de flesta tyckte att om man vill använda VV´s koncept bör man även gå deras kurser för att inte missa någon viktig del. POINTSEN är ju egentligen helt ointressanta :?

  • Ellte
    Äldre 6 Sep 11:06
    #0

    Ibland blir man överraskad av vad man äter :D

Svar på tråden Points-systemet!