• Elinar
    Äldre 20 Jul 13:51
    55047 visningar
    51 svar
    51
    55047

    Köpa vin och sprit i Danmark-Tyskland??

    Jag är också intresserad, VAR handlade ni? Jag tänkte också sända den blivande och han vill ha exakta bekrivnigar, helst inkl att det är förbeställt...

  • Elinar
    Äldre 14 Aug 11:42
    #0

    Moloko - Vilken fest det blir!!!! (skrattar gott) Ni kommer inte att hinna snacka för allt glunkande!

    Egentligen undrade jag över om någon har tips på lådviner? Både rött och vitt... Min lillebror ska åka och handla så jag måste ha inköpslistan klar innan han drar. Vi komer att ha över 100 gäster så jag är rädd att bilen bir för tungt lastad med flaskor.

    Dessutom undrar jag om den här 10-liter-sprit-gränsen som ska vara 'anslagen' men inte exakt, dvs jag ahr förtstått att man får handla till eget bruk, men hur bevisar man att man ska köpa 15 l sprit till sin syrras bröllop?

  • Elinar
    Äldre 15 Aug 01:17
    #0

    Hjälp! Sitter och försöker räkna efter, siffrorna snurrar. AJg ahr två vänner som köper 2 flaskor gin och 2 flaskor konjak i Tyskland (de är full-lastade i övrigt), och några vänner i Skåne som gärna kunde köra till Danmark och shoppa en del. Det låter kanske som en bättre deal än att sända lillebror tvärs över länder och tillbaka med hyrbil... hmmm... Vet någon om en hemsida med priser i Danmark??

Svar på tråden Köpa vin och sprit i Danmark-Tyskland??