• tvilli­ngsjäl
    Äldre 31 May 08:58
    9054 visningar
    17 svar
    17
    9054

    Hårda Naglar?

    Jag har ett problem som jag hoppas att nån har nåt knep för att rå på...mina naglar går sönder heela tiden när jag försöker spara ut dem så att det blir fina! Jag smörjer in och filar å står i, är det nån som känner till hur man ska göra för att få långa STARKA naglar!!!

  • Svar på tråden Hårda Naglar?
  • Xena
    Äldre 31 May 09:00
    #0

    Sen jag började använda Abricot cream från Dior har mina naglar blivit hårda och fina. Mina skivade sig hela tiden förut.

  • tvilli­ngsjäl
    Äldre 31 May 09:05
    #0

    ja precis! Mina skivar sig oxå så fort dom växt ut en bit och det är ju jobbigt när man har skött om dem och filat och smörjt in med oljor å liknande...
    Tack för tipset! Är det en olja eller ett lack? var kan man köpa det?

  • Xena
    Äldre 31 May 09:39
    #0

    Det är en kräm. Jag smörjer varje kväll innan jag lägger mig. Finns på tex Kicks och Åhlens.

    Sen finns det ju massor av oljor och lack oxå. Har testat någon olja och lack men tycker inte det funkar lika bra. Abricot cream är en nagelbandskräm, har hjälp både mina nagelband och naglar att bli bättre. Är ganska dyr, 190:-, men den är dryyyg.

  • tvilli­ngsjäl
    Äldre 31 May 09:43
    #0

    Tack! Jag ska verkligen prova den!!

    Nån annan som har några knep eller bra produkter?!

  • Elinor­e
    Äldre 31 May 10:04
    #0

    det bästa du kan göra är en ngelförstärkning på salongen..eftersom du redan har långa naglar behöver du ej göra en förlängning... detta blir jättesnyggt och naglkarna blir stenhårda.
    det kostar inte mer än 2-300:-

  • Pink Lady
    Äldre 31 May 10:11
    #0

    Du borde satsa på vitaminer istället. Eftersom naglarna kommer ju innefrån.

    Jag märker alltid stor skillnad om jag äter mina b-vitaminer eller inte. Pröva typ sillica eller någe...de är super för mig! Har alltid långa naglar och de är superhårda :)

  • tvilli­ngsjäl
    Äldre 31 May 10:36
    #0

    Lace:

    Jo jag har provat vitaminer oxå men det gjorde ingen skillnad..fast det var iof inte silica jag åt tror jag utan nån sorts multivitamin..fast jag tycker att jag äter så varierat att jag inte boorde ha vitaminbrist..men vem vet? Kanske ska jag prova silica å se...

    Elinore:

    låter ju toppen! Jag trodde att det var mycket dyrare att göra sånt?! Då ska jag nog kolla upp det närmare..vill ju såå gärna ha långa starka och vackra naglar!!!

  • Kattis­72
    Äldre 31 May 10:41
    #0

    Jag använder Trind Nail repair som underlack (även utan färgat nagellack) ... har andvänt det i flera år och nu har jag långa fina naglar! Innan skivade de sig ständigt och var mjuka... är nu stenhårda och jättefina!

  • Buffy7­9
    Äldre 31 May 10:48
    #0

    Trind har något lack som man skulle ta på ett antal gånger för att få starkare naglar. Det funkade jättebra för mig och min mamma. :)

    Annars har jag hört talas om ett "husmorstips" för att stärka naglarna, men aldrig provat det själv. Tydligen så ska man prova att sticka ner naglarna i vitlök. Alltså en vitlök per nagel. Enligt tipsaren är det något i vitlöken som ger näring till nageln och stärker dem. Vet inte hur länge man ska ha nagel i men jag kan tänka mig att det räcker med en kortare stund...
    Om någon har provat kan ni väl berätta! :D

  • tvilli­ngsjäl
    Äldre 31 May 10:58
    #0

    Buffy79:

    ha ha ha det lät skumt! Fasen vad det ska stinka!! vet inte om jag vågar prova...
    Trind har jag provat tidigare men inte tyckt att det hjälpt...har ni då använt det en gång per dag eller?

  • S.N
    Äldre 31 May 11:02
    #0

    tvillingsjäl

    Trind ska man ta bort varje dag o ta på nytt, men bara i början för annars blir naglarna så hårda att det gör ont!

  • Buffy7­9
    Äldre 31 May 11:07
    #0

    tvillingsjäl:
    haha... det lär det ju göra. :)
    Det är väl framförallt lukten som fått mig att avstå. Men om man nånsin har en spa-dag för sig själv med inpackningar och annat kanske man ska prova det.

    Jag var faktiskt ganska dålig på att följa anvisningarna. Man skulle ju ta på och ta av det varannan dag har jag för mig. Jag tog bara på det och sen målade jag nageln. Sen la jag på ett nytt lager nästa gång jag målade nageln... Men det funkade ändå relativt snabbt för mig och idag behöver jag det inte alls. :)

  • tvilli­ngsjäl
    Äldre 31 May 11:24
    #0

    S.N: oj! ja då verkar det ju funka iaf!

    Buffy79: Ja det kan vara ett problem för mig oxå...är lite glömsk nämligen

  • Ei saa peitää
    Äldre 31 May 12:54
    #0

    Okej, här kommer mitt tips då. Jag har motsatt problem. Jag tycker naglarna växer alldeles för snabbt. Enormt hårda blir de med. Går absolut inte att bita av. Jag smörjer in händerna med handkräm flera ggr om dagen och då smöjs ju även nagelbanden in.

    Skippa allt vad lack, filning och sånt heter och låt dem vara naturliga. Drick mycket mjölk. Hår och naglar hör ihop så växer ditt hår snabbt så växer även naglarna snabbt. B-vitamin ska vara bra för naglar.

    Att inte äta så mycket grönsaker och frukt verkar också hjälpa för jag äter väldigt lite sånt. Eller så har jag helt enkelt väldigt bra kvalitet på mina naglar.

  • Jajose­fina
    Äldre 31 May 14:17
    #0

    Förstärk dem hos en nagelspecialist!

    / Josefina

  • pärlso­cka
    Äldre 31 May 15:22
    #0

    Är det någon som vet vad det är för ingrediens i Trind som gör att naglarna blir så starka?

    Jag hade superstarka naglar förut när jag drack ohyggliga mängder mjölk, 1 till 2 liter om dagen. Jag har dock varit tvungen att dra ner på det eftersom min hy och mage inte mådde så bra av det. Så calcium fungerar iaf för mig!!

  • tvilli­ngsjäl
    Äldre 31 May 15:36
    #0

    ja kalciumbrist lär det inte vara iaf för jag dricker mycke mjölk!!

    Men jag ska nog ev gå och förstärka hos nån nagelspecialist tror jag!

Svar på tråden Hårda Naglar?