Här kan du läsa företagets presentation.

Dina bröllopsfoton ger en inblick i Ditt liv och Din släkthistoria. Jag fotograferar bröllop ute på plats för att skapa en levande berättelse. Mina bilder är kärleksfulla, spontana och betonar stämningen som infinner sig under ert bröllop. Jag är med er under delar eller under hela bröllopsdagen. Min utgångspunkt är Jonstorp utanför Höganäs, men jag reser också för längre uppdrag.

Jag älskar att fotografera bröllop. Jag vet hur viktig denna dag är och vilka fantastiska minnen som skapas. Jag vet vad det betyder för Dig. Ditt bröllop är mer än en hyllning till vänskap och kärlek.

Under bröllopskonsultationen kommer vi tillsammans att finjustera detaljerna av er bröllopsdag, samtidigt lär vi känna varandra lite mer.

Min diskreta och fotojournalistiska stil i kombination med min personliga inställning är perfekt för par som inte gillar att posera i sina bilder, men som vill ha en bröllopsfotografering som är naturlig, avslappnad och bara vacker.

Jag ser fram emot att höra från er!

Gå gärna in på min hemsida för att titta på fler bilder eller besök min blogg: annalauridsen.com/

Välkommen att kontakta mig för information om bokning och prispaket. Vänligen bifoga bröllopsdatum. Jag är verksam i hela Sverige och Danmark. Jag talar flytande danska. Medlem i SFF, Svenska Fotografers Förbund
Bröllopsfotograf/Malmö/Skåne/Jonstorp/Helsingborg/Ängelholm/Båstad/Göteborg/København/Kullabygden
Fotograf/Malmö/Skåne/Jonstorp/Helsingborg/Ängelholm/Båstad/Göteborg/København/Kullabygden
Kontaktuppgifter
ADRESS
Fotograf Anna Lauridsen
26371 Jonstorp(Höganäs)


TELEFONNUMMER
0732 - 418 018
Hitta lokala företag

Innehåll

Populära kategorier

Senaste artiklarna

Smycken

Tips för bruden

Hitta lokala företag

Alltid aktuellt på vigsel

Tips för festen

Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014