Här kan du läsa företagets presentation.

En pärla i Stockholms underbara skärgård!

Bröllopsdagen är en av livets största händelser. Ett unikt och speciellt tillfälle att fira tillsammans med vänner och familj. Den vackra miljön på och runt Smådalarö Gård inbjuder till romantik. Vig er i någon av de närbelägna skärgårdskyrkorna, på bryggan, i herrgården eller i vår park. Njut av brudskål på terrassen med utsikt över Hemvikens vatten. Vintertid är utsikten lika slående från vår inglasade terrass.

Herrgårdens festmatsal inbjuder till fest för 60-120 personer. Gårdens salonger lämpar sig perfekt för samvaro och glada skratt kring kaffe och bröllopstårta. Festmatsalen förvandlas efter middagen till en stor och rymlig festlokal med dansgolv och möjlighet till att anlita allt från dj till liveband.

Bröllopsnatten skall ni självklart tillbinga i romantisk atmosfär i vår vackra bröllopssvit. Dubbelrum står till förfogande för era gäster som önskar fira med er natten lång. Dagen efter avnjuter ni och era gäster en härlig frukostbuffé, det perfekta avslutet på en vacker festlighet.

Låt oss arrangera ert drömbröllop på idylliska Smådalarö Gård. Besök gärna vår hemsida för mer information eller kontakta fest och bröllopsansvarig, Laszlo Kiraly, på telefon 08-501 551 00.


Kontaktuppgifter
HEMSIDA
http://www.smadalarogard.se

E-POST
info@smadalarogard.se

ADRESS
Smådalarö Gård
137 70 Dalarö


TELEFONNUMMER
08-501 551 00

OBS!

Om du är betalande kund men inte aktiverat ditt företag kan du klicka på länken nedan så kommer ett mail med en aktiveringslänk att skickas till ditt företags e-post adress.

Hitta lokala företag

Innehåll