Publicerad 12 December 2017

Fotograf:

Så får du förbättrad hud- och hårkvalité - genom att sova

Har du börjat med stora skönhetsrutinen inför bröllopet än? Om inte är det hög tid att testa detta tips: det enda du behöver göra är att gå och lägga dig! 
Om det är någon dag i ditt liv du verkligen vill se ut som ditt bästa jag, så är det väl ändå på din bröllopsdag. Många påbörjar dieter och behandlingar i god tid innan för att stråla så starkt som möjligt när de ska stå brud. Det kan innefatta dyra produkter, halvtråkiga dieter och ofta en del press på sig själv. 

Att stressa inför sitt bröllop är nog förmodligen mer regel än undantag, både när det kommer till ytliga detaljer som utseende, som väder och vind. Då har vi ett enkelt tips, som är mer än bara sömn: gå och lägg dig... på ett sidenörngott! 

Vilar du ditt huvud på ett sidenörngott, förbättrar det nämligen både hud- och hårkvalité. Den lena sidenytan gör att friktionen mot både hud och hår blir minimal, vilket i längden gör gott. Hårkvalitén förbättras och blir mindre tovigt och kluvet, och huden behålls återfuktad under natten då siden inte binder fukt. Dessutom är det resistent mot dammpartiklar, svamppartiklar och mögel, till skillnad från örngott i andra material. 

Bröllopstorgets redaktion fick chansen att testa ett örngott från SOÀ Stockholm, som säljer sidenörngott i 100% mullbärssiden. Förutom att örngotten är både lyxiga och eleganta och titta på, så är de en dröm att vila huvudet på. Redan efter några nätter känns håret både lenare och mindre tovigt. Vid fortsatt användning känns håret absolut mjukare och mindre slitet, och huden mår prima av det fina sidenmaterialet. Det faktum att du dessutom slipper ytterligare en kräm eller inpackning, utan bara behöver gå och lägga dig, är väl rena drömmen för varje blivande brud. 

Läs mer om sidenörngotten här! 

Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...