Publicerad 9 September 2013

Om Bröllopstorget

Bröllopstorget är Sveriges i särklass största bröllopssajt. I vårt populära och välbesökta forum träffas medlemmarna och diskuterar allt som har med den stora dagen att göra. Du får tips, inspiration, stöd och uppmuntran. Varje månad postas många tusen frågor och svar i forumet. Drygt tio procent av alla som ingår äktenskap i Sverige är medlemmar på Bröllopstorget.
Som medlem får du tillgång till användbara verktyg som gästlista och önskelista. Du får också ta del av våra medlemsbrev.

I företagsregistret får du kontakt med företag inom bröllopsbranschen. Vi har Sveriges största register över bröllopstjänster och produkter.

Bröllopstorget är en systersajt till Familjeliv - Sveriges populäraste och mest besökta webbplats om allt som rör barn och familj. Bröllopstorget ägs av Modern Women Media Sweden AB som är en del av Stampen-gruppen. Våra webbplatser har tillsammans över 600 000 unika besökare i veckan som genererar över 6 miljoner sidvisningar. Driften av Familjeliv finansieras främst av annonsörer som vill nå ut till medlemmar och besökare.

Bröllopstorget öppnade upp webbplatsen för allmänheten den 19:e oktober 2000.

Varmt välkommen!
Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...